Avantajele pardoselilor din vinil

Avantajele pardoselilor din vinil.

Există o serie de avantaje care apar cu instalarea podelelor de vinil în casa ta, birou sau magazin.

Opțiuni de design. Culorile și designurile pardoselilor din vinil sunt practic interminabile. Diferite tipuri de acoperiri de vinil pot fi combinate pentru a crea o serie de modele unice, inimitabile. Vinilul tipărit este și mai versatil, vă permite să recreați aspectul de piatră naturală, lemn sau orice alt material.

Întreținere ușoară. Podelele din vinil sunt relativ ușor de întreținut. În primul rând, nisipul și murdăria sunt îndepărtate de pe suprafața podelei, apoi puteți folosi un mop umed și produse de curățare adecvate.

Rezistent la apă. Acoperirile din vinil sunt aproape impermeabile la pătrunderea apei, ceea ce face din vinil un material ideal pentru utilizare în baie, bucătărie, birou, magazin și în alte încăperi similare.

Comod. Vinilul nu este rece iarna și este de obicei moale sub picioare. Unele plăci de vinil au un strat superior moale, care poate face mersul pe acest tip de prdosea și mai plăcut.

Ieftin. În gama de prețuri scăzute, vinilul poate costa până la aproximativ 18 euro pe metru pătrat. Cu toate acestea, mai multe materiale de vinil de lux pot costa 24-35 de euro pe metru pătrat. Diferența de preț este determinată de calitatea plăcilor și de opțiunile de design a suprafeței.

Puternic. Vinilul, de regulă, este considerat a fi un material foarte rezistent, care, dacă este corect montat și întreținut bine, poate rezista de la zece la douăzeci de ani. Cu toate acestea, calitatea materialului pe care îl cumpărați și modul în care acesta a fost realizat va determina cât de bine se va menține pardoseala în timp.

Placile de vinil omogene și compozite sunt solide, culoarea pătrunde în fiecare strat, ceea ce le face rezistente la zgârieturi. Acoperirile din vinil tipărite vor fi la fel de puternice precum va fi gros stratul protector transparent. Când utilizați plăci de vinil, piesele individuale care au fost deteriorate pot fi, de asemenea, ușor înlocuite.

Rezistent la pete. Placile și foile de vinil tipărite au un strat rezistent la uzură transparent, care acționează ca o barieră de suprafață care protejează podeaua de pete și deversări. Aceste materiale sunt foarte ușor de curățat și întreținut.

Наверх