Fundermax

FunderMax - "pentru oameni creativi"

Fie că este vorba de mobilier, fațadă sau interior: în punctul de intersecție a ideilor și a materialelor este FunderMax. Noi înțelegem nevoile arhitecților, industria prelucrătoare și industria mobilei - precum și cei care iau de fapt deciziile: și anume clienții. 

Ce facem:
Noi venim cu idei care le dezvoltăm și le punem în aplicare. Puterea noastră - materiale lemnoase elaborate cu minu'iozitate și compact-laminate. În același timp, noi suntem ca o companie de producere, precum și ca un centru de service și un birou de proiectare. Numai fiind competenți în toate cele trei discipline, putem arăta rezultate maxime în fiecare zi.

Cu cu ne mîndrim:
Noi suntem pentru dezvoltarea durabilă în toate domeniile de activitate: minți creative, care deja în mod activ lucrează asupra tendințelor noi în design și produse ale viitorului. Materialele produse din materii prime regenerabile. Și energia, generată din surse regenerabile care produce electricitate și căldură, cu mult mai mare decât propriile nevoi.

Unde ne simțim ca acasă:
De fapt, oriunde în lume - pentruca ideile și produsele create de FunderMax, se află la locul lor în egală măsură și în clădiri rezidențiale în Franța, și în laboratoarele din Asia și în mobilierul din Italia. întreprinderile noastre sunt concentrate în Austria, unde mai mult de 1.000 de oameni pun pasiune si entuziasmul lor pentru munca în calitatea soluțiilor și a materialelor noastre.
Directoare și Link-uri de companie

Наверх