• Pardoseli sportive din granule EPDM și SBR

  Descriere:

  Acoperirile fără de fir din cauciuc sunt fără pretenții în funcționare, permit curățarea mecanică și sunt foarte avansate din punct de vedere tehnologic în efectuarea reparațiilor locale în caz de deteriorare mecanică.

  Avantajele cheie ale pardoselilor cu plăci EPDM și SBR:

  • Lipsa rosturilor
  • Rezistență ridicată la uzură
  • Acoperirile sunt non-toxice și absolut sigure pentru oameni, animale și mediu
  • Acoperirea standard de 10 mm oferă o protecție ridicată la căderi
  • Învelișurile permit trecerea apei și a aerului
  • Durata medie de lucru este de 10 ani.

  Caracteristicile tehnice:

  • Conținut de cauciuc - nu mai puțin de 25%
  • Rezistența la tracțiune - 2,5 MPa
  • Относительное удлинение при разрыве — 456,3%
  • УDeformație elastică - 38%
  • Densitatea relativă - 1480 kg / m3

  Granulele de cauciuc EPDM devin din ce în ce mai populare în fiecare an. Un astfel de cauciuc este utilizat prin metoda de turnare pentru fabricarea acoperirilor pentru instalații sportive, stadioane și terenuri. Învelișul, care este realizat din astfel de granule, are calități care îl fac pur și simplu indispensabil pentru sport. Are un grad ridicat de rezistență la uzură, în plus, un astfel de înveliș are o rezistență ridicată la intemperii.

  În timpul procesului de producție, aceaste granule sunt supuse prelucrării repetate, prin intermediul cărora devin rezistente la influențele chimice, la ardere și uzură. Materialul obținut din astfel de granule nu arde, nu este toxic și nu emite compuși toxici în mediu. Datorită acestui fapt, astfel de acoperiri au toate certificatele de conformitate pentru utilizare în sporturi profesionale.

  Datorită faptului că coloranții de înaltă calitate sunt folosiți în producția de granule, ei se disting printr-o culoare strălucitoare și nu se estompează nici după câțiva ani de utilizare intensă. Astfel de acoperiri pot fi utilizate nu numai în stadioane profesionale, ci și în locuri de joacă - sunt absolut sigure și, de asemenea, nu provoacă alergii.

  Acest strat de acoperire este foarte durabil, are un efect de amortizare excelent, protejând sportivii de răni și entorse. Acest tip de acoperire este extrem de ușor de utilizat și întreținut. Pentru curățare este suficient un jet de apă dintr-un furtun și un mop. După ploaie, apa părăsește o astfel de acoperire foarte repede și o poți folosi fără teamă chiar și în stare umedă - această acoperire nu este alunecoasă și păstrează tracțiunea cu pantofii chiar și pe vreme umedă.

  Ei bine, datorită utilizării diferitelor combinații de pigmenți de culoare, este posibil să se creeze cele mai incredibile combinații de culori. Acest lucru vă va permite să creați nu numai o acoperire funcțională pentru a obține cele mai bune rezultate sportive, ci și o va face foarte luminoasă și memorabilă. Acest lucru este foarte important atunci când creați un loc de joacă - puteți desena orice doriți, de exemplu, oceanul cu păsări zburătoare. Datorită acestui fapt, puteți insufla copilului dvs. dragoste și interes pentru sport.

  Avantajele EPDM față de granule de cauciuc

  În comparație cu granulele de cauciuc standard, granulele epdm au o serie de avantaje. Așadar, într-o astfel de granulă  cauciucul natural alcatuieste nicidecum mai puțin decît ¼, ceea ce distinge acest material de cel standard și permite utilizarea granulelor epdm chiar și în zone precum construcția de locuri de joacă pentru copii.

  Granula obișnuită de cauciuc, care este fabricată din anvelope vechi, conține multă funingină. Atunci când acest strat de acoperire este degradat, se formează un strat de praf, care afectează negativ sănătatea umană dacă este inhalat regulat. Pe lângă funingine, anvelopele auto conțin o serie întreagă de substanțe pe care producătorii le adaugă pentru a îmbunătăți performanța. Ei fac o treabă excelentă în acest sens, dar efectul lor asupra corpului uman nu este deosebit de bun.

  De remarcat este faptul că granulele epdm sunt mult mai rezistente la abraziune decât materialul fabricat din anvelopele auto vechi. În plus, este mult mai puțin zgomotos datorită utilizării cauciucului natural - acest lucru este important atunci când este utilizat în spații închise unde, de exemplu, sunt construite benzi de alergare.

  Având în vedere că granulele de epdm sunt foarte moi și sigure, este acoperirea ideală pentru terenurile de sport, ceea ce implică utilizarea acestora pentru sport activ. De exemplu - pentru terenurile de volei sau baschet, care sunt amplasate în interior. Ei bine, simplitatea utilizarii a unui astfel de material nu provoacă niciun fel de dificultăți - este suficient doar să îl speli cu apă și să ștergi cu un mop pentru ca terenul să fie din nou curat.

  Vă oferim pardoseli sportive pentru zona de fitness, săli de sport, facilități sportive interioare și exterioare.

  În showroom-ul MATERIAL MD puteți achiziționa o gama largă de pardoseli sportive la cel mai bun preț!

  Produse similare:

Наверх