• Parchet sportiv

  Descriere:

  Parchetul sportiv este o pardoseală din lemn pentru săli de sport, care datorită designului său, îmbunătățește calitatea jocului și a antrenamentului și nu se deformează pentru mult timp de încărcăturile prelungite și grele.

  Parchetul a făcut parte întotdeauna dintr-un grup de elită de pardosele. Parchetul sportiv nu face excepție - este folosit în sălile de competiții la nivel profesional. La preț, este mai scump decât alte tipuri de acoperiri și pe lângă funcțiile sale principale, evedințiează statutul arenei.

  Parchetul sportiv este prezentat prin cinci tipuri principale de construcție care sunt folosite ca:

  - terenuri de sport pentru organizarea competițiilor la toate nivelurile, inclusiv turnee internaționale, în sporturi de echipă: baschet, volei, handbal, squash etc;
  - hale sportive universale pentru educație fizică și sport, formare în toate sporturile, inclusiv jocuri precum baschet, volei, handbal, squash etc;
  - săli de fitness, săli de clasă pentru aerobică și yoga, săli de dans și studiouri de dans;
  - organizarea de locații temporare pentru desfășurarea concursurilor la dansuri sportive, spectacole, prezentări și alte evenimente sportive de masă.

  În mod tradițional, în unele sporturi, locurile de joacă sunt echipate cu parchet. Podelele din lemn sunt amplasate în sălile de sport ale școlilor și universităților, centrelor sportive și centrelor de fitness. De aceea, podelele din lemn sunt mai bune decât cele sintetice:

  - Parchetul nu emite substanțe dăunătoare în aer, deci într-o sală cu o podea din lemn este mai sănătos să respiri;

  - Lemnul are elasticitate, înmoaie loviturile și reduce riscul traumatic la picioare;

  - Din cauza culorii naturale a lemnului, podeaua arată frumos și nobil, accentuează componenta estetică a evenimentelor sportive.

  Toate tipurile de parchet sportiv diferă în ceea ce privește caracteristicile tehnice: înălțimea construcției, absorbția șocurilor, înmuierea reboundului, coeficientul de frecare, cel de alunecare și altele. Alegerea parchetului pentru o sală de gimnastică sau un loc de joacă specifică caracteristicile unui anumit model, metoda de instalare și condițiile de funcționare.

  În showroom-ul MATERIAL MD puteți achiziționa o gama largă de pardoseli sportive la cel mai bun preț!

  Produse similare:

Наверх