• Pardoseli sportive HARD pentru terenuri de tenis

  Descriere:

  Învelișul HARD este unul dintre cele mai populare acoperiri sport din lume. Anume pe așa tip de acoperire se desfășoare campionatele US Open și Australian Open, precum și turneele WTA și ATP. Utilizarea pe scară largă a materialului HARD este determinată de caracteristicile sportive ideale ale suprafeței acoperirii, în special, hardul are o energie de retur ridicată, combinată cu absorbția energiei de impact, oferind un joc confortabil și vizibilitate bună a mingii pe teren.

  Acoperirile HARD sunt pe bază de acril și nu conțin substanțe nocive și impurități, fiind un produs ecologic. Avantajul incontestabil al acestor acoperiri este durabilitatea și practicitatea.

  Acoperirea acrilică este o compoziție din materiale sintetice cu mai multe straturi care se aplică prin turnarea pe o bază de beton sau asfalt.

  Acoperirea acrilică poate avea de la 2 până la 12 straturi turnabile, în care pe lângă materialul liant, este prezent granulat de cauciuc.

  Acoperirile acrilice sunt foarte plăcute din punct de vedere estetic, chiar, ideale, cu o energie de retur previzibilă, cu o viteză convenabilă a mingii și înălțimea reculului pentru sportivi.

  Ca caracteristici care deosebesc hardul de alte tipuri de acoperiri sportive, putem distinge:

  • Energia de retur a mingelor stabilă, a cărei viteză este determinată în momentul executării acoperirii
  • Posibilitatea aplicării straturilor ușurate care absorb impactul piciorului și, în același timp, nu afectează viteza jocului
  • Menținerea elasticității la oscilațiile temperaturii de la 0-50 ° C
  • Rezistență ridicată a acoperirii la abraziune, decolorare și, de asemenea, la razele ultraviolete
  • Durabilitatea acoperirii                  

  O gamă largă de culori care permit clientului să aleagă culorile acoperirii după bunul plac, finisajul mat elimină complet strălucirea ușoară, este la fel de bine potrivit pentru terenurile interioare și exterioare.

  Acoperirea acrilică AC Play Hard - acoperire cu trei, patru sau cinci straturi de compuși acrilici selectați. Folosit pentru tenis, sport universal. La fabricarea materialelor HARD, puteți obține caracteristicile dorite ale acoperirii prin modificarea numărului de straturi și compoziții.

  Acoperirea este folosită atât în ​​săli, cât și în zone deschise. Posibilitatea și oportunitatea utilizării acestui sau a altui sistem este determinată de: tipul, porozitatea, egalitatea bazei inițiale, durata de viață necesară a acoperirii până la prima restaurare.

  Acoperire acrilică AC Play Universal - Acoperiri ușurate din acril pentru sporturi universale,tenis pe asfalt, beton și lemn - acoperiri transparente, moi și durabile pentru sporturi universale, pentru locuri de joacă, pentru siguranța împotriva traumelor la copii. Învelișul are o rezistență mare la tracțiune, elasticitate ridicată, caracteristici excelente de absorbție a șocurilor (absorbție de șoc). Straturile de finisare ale învelișului sunt realizate cu adăugarea unei umpluturi speciale sintetice neabrazive, care permite utilizarea acoperirilor pentru locurile de joacă cu siguranță pentru copii. Învelișurile sunt potrivite pentru tenis, asigurând mingea cu o „revenire din catifea”. Acest sistem reduce semnificativ oboseala musculară, riscul de leziuni musculare și deteriorarea ligamentelor. Toate materialele de acoperire acrilică sunt ecologice.

  Vă oferim pardoseli sportive pentru zona de fitness, săli de sport, facilități sportive interioare și exterioare.

  În showroom-ul MATERIAL MD puteți achiziționa o gama largă de pardoseli sportive la cel mai bun preț!

  Produse similare:

Наверх