• Placa vinilica design Effekta Professional

  Caracteristicile:

   • producător:
   • Forbo
   • design:
   • design
   • montare:
   • clei
   • format:
   • placa

  Descriere:

  Placa vinilică de design Effekta Professional

  Crearea oricărui material este foarte aproape de procesul creativ de scriere a unui roman sau a unui portret. Scânduri din lemn 14x94 cm - inima colecției noastre. O selecție de modele din lemn realizate din toate imitațiile populare ale speciilor de copaci. Acestea sunt design-urile rustice și selectate în stejar, imitarea speciilor de pin și scândurile îmbătrânite. O colecție echilibrată permite Forbo să prezinte cea mai bună ofertă în designul și culoarea scândurilor.
  De asemenea, am adăugat designul grafic „Linea”, care este un design abstract din lemn, un model foarte popular, pentru cei care doresc să obțină căldura unei pardoseli din lemn, fără a fi legați de un model de lemn specific. Pentru un efect „natural” și mai natural al naturalității, am adăugat gofrarea suprafeței.
  Placile de 40x40 cm imită una dintre suprafețele din beton, metal, marmură sau granit. Toate culorile și desenele sunt realizate la cerințe moderne și pot fi combinate între ele pentru a crea un efect decorativ.

  Cea mai frapantă în designul colecției este forma plăcilor, care vă permit să montați faimosul design de herringbone din plăcile de design. Gama largă de aplicații ale plăcilor în combinație cu o formă unică face ușor decorarea camerei și nu doar adecvată stilului, dar creează și o atmosferă specială. Combinațiile de lemn și piatră sunt posibile datorită scândurilor și plăcilor interconectate. Mărimile sunt alese astfel încât să fie ușor de combinat între ele, iar variațiile sunt interminabile. Apreciați oportunitățile pe care le oferă placa vinilică Effekta și o lume cu totul nouă de design și artă se va deschide pentru dvs.

  Pardoseaua poate afecta atmosfera din cameră. Diferite design-uri sau o combinație de design pot aduce atât calm și liniște, cât și energie și mișcare în interior. Tendințele actuale sunt astfel încât podeaua devine o parte integrantă a interiorului, capabilă să modeleze percepția nu numai a camerei în ansamblul său, ci afectează și percepția mărcii. Odată cu intrarea activă a resurselor de internet în viețile noastre, alocarea punctelor de vânzare devine foarte relevantă. Colecția profesională Effekta va ajuta la realizarea oricăror decizii de proiectare și la crearea unui spațiu individual.

  Pardoselile din vinil LVT sunt o acoperire modernă din PVC cu un strat protector din poliuretan.

  Plăcile de vinil, ca pardosele, sunt practic lipsite de dezavantaje și sunt o alternativă excelentă la materiale precum laminat și gresia pentru interioarele publice.

  Avantajele pardoselilor din vinil:

  • realism
  • căldură și confort
  • durabilitate
  • personalitate
  • rezistența la umiditate
  • potrivit pentru instalarea pe pardoseala încălzită
  • disponibilitate

  Posibilitățile de utilizare a plăcilor de vinil sunt practic nelimitate, fie prin caracteristicile tehnice sau prin zborul gândului stilistic.

  Placa de vinil în dependență de locul de aplicare este împărțită în două grupuri mari:

  • plăci pentru podea
  • plăci pentru pereți

  Caracteristicile și proprietățile, practic nu sunt diferite, principala diferență, cea de culoare, model și textură constă in aceea că plăcile de perete pot avea nuanțe mai delicate și mai ușoare, în timp cele pentru podea au texturi întunecate și mai dense, precum lemnul, marmura, metalul.

  Instalarea podelelor de vinil nu necesită abilități speciale. Cu toate acestea, există câteva trucuri de luat în considerare.

  În primul rând, după livrarea plăcii de vinil, aceasta trebuie eliberată de materialul de ambalare și lăsată pliată în grămezi îngrijite timp de cel puțin o zi în camera în care va fi așezată. Acest lucru este necesar pentru adaptarea materialului. Temperatura nu trebuie să fie mai mică de 15 C, în mod optim, de la 20 la 24 C.

  Dacă intenționați să instalați dale pe "podeaua caldă", trebuie să opriți încălzirea cu cel puțin trei zile înainte de începerea lucrării. Va fi posibil să porniți încălzirea nu mai devreme de 5 zile de la încheierea lucrului.

  Înainte de a începe lucrul de instalare a plăcilor, este necesară pregătirea corectă a suprafeței de lucru:

  • Suprafața podelei trebuie curățată complet de murdărie și particule de praf.
  • Pentru o mai bună aderență, tratamentul cu grund este permis.
  • Înainte de lipirea plăcilor de vinil, uscați bine suprafața podelei. Dacă nu se face acest lucru, se poate forma condens sub placă, ceea ce poate submina baza adezivă.
  • Dacă este posibil să nivelați podeaua, merită să o faceți, deoarece placa de vinil este flexibilă, iar toate denivelările vor fi clar vizibile pe ea după terminarea instalării.

  Instrumentele de care aveți nevoie la instalarea plăcilor este foarte simplu. Este vorba despre un creion, bandă de măsurat și o riglă pentru a măsura dimensiunea necesară a tăiatului de placă de la capătul rândului, un cuțit pentru tăierea materialului, o rolă pentru a fixa dale.

  Placa de vinil este așezată în rânduri uniforme, la fel de strâns lipite unele de altele. Decalarea din rânduri ar trebui să aibă o treime sau jumătate din lungimea plăcii. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că trebuie să existe o distanță de până la 5 mm de la extrema plăcii la perete. Dacă instalarea este făcută de un începător, are sens să conturați întreaga podea în conformitate cu așezarea plăcilor prevăzute. Acest lucru vă va permite să vedeți clar cât va fi necesar să tăiați plăcile în jurul marginilor camerei și cum va arăta rezultatul general.

  Pardoseli pentru spații comerciale, magazine, frizerii, barber shop, saloane cosmetologice, saloane de frumusețe, cabinete stomatologice, săli de dans, cafenele, restaurante, oficii și spații publice.

  În showroom MATERIAL MD o să Vă ajutăm să alegeti pardoseli de calitate superioara și la un pret rezonabil.

  Produse similare:

  AȚI GĂSIT PARDOSEA PERFECTĂ?

  Vă vom povesti totul ce trebuie să cunoașteți despre instalarea podelelor, deci veți putea realiza cele mai îndrăznețe idei.

  • Instalarea podelei

   Vrei să o faci singur?

   Este chiar mai ușor decât crezi! La urma urmei, vom explica în detaliu cum să instalați pardoselile noi.

  • Accesorii pentru podele

   Și nu uitați de ultimele detalii!

   Oferim o gamă largă de accesorii pentru diferite tipuri de pardoseli, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic.

  • Îngrijirea pardoselilor

   Curățarea ușoară fără a afecta frumusețea!

   Produse de îngrijire specială, datorită cărora podeaua își păstrează aspectul elegant mulți ani.

Наверх