OWA

Confortul acustic cu designul plafonului modern

În arhitectură, există o tendință clară către naturalețe și naturalitate. Panourile de plafon OWAcoustic®, împreună cu un sistem suspendat într-o culoare potrivită, conferă plafonului nu numai naturalețea și căldura, ci și un nivel ridicat de performanță acustică.
Tavanele suspendate minerale OWA oferă posibilitatea de a rezolva simultan problemele de design și de funcționalitate. Designul plafonului oferă plăcere estetică și aduce un sentiment de confort camerei. În același timp, plafonul OWA îndeplinește multe cerințe critice, rezistent la foc și are caracteristici acustice bune. Utilizarea numai a materialelor naturale în fabricarea plăcilor de tavan vă permite să combinați posibilitatea de a crea un design exclusivist cu necesitatea de a respecta cerințele funcționalității sistemelor de plafon.
OWA este lider pe piața panourilor de tavane din lemn de calitate din Germania și de câteva decenii este unul dintre principalii furnizori de sisteme de plafoane din întreaga lume. Panourile de plafon OWA îndeplinesc mai multe standarde tehnice de construcție. Panourile din tavanul suspendat pot servi drept componente pentru a asigura rezistența la foc, precum și cea mai bună acustică din cameră (de exemplu, în sălile de clasă, birouri) și cerințele igienice speciale - în camerele curate.
OWA produce sisteme de vată minerală cu diferite funcții: rezistente la foc, acustice, rezistente la umiditate, cu cerințe sporite de igienă.

Directoare și Link-uri de companie

Наверх