Haro

Trăiți la standarde ridicate - cu parchet HARO.
Pardoseaua din parchet HARO - are ecusonul calității «Made in Germany».
Liderul producerii de parchet în Germania, cu peste 150 de ani de experiență în prelucrarea lemnului.
Colecîiile de parchet Haro ofera o gama largă de scîndură de parchet de clasă premium pentru fiecare cerință și pentru toate gusturile: de la podele de stejar durabil clasic pînă la parchet elegant din salcîm.
Calitatea este baza pentru succesul companiei noastre și a parchetului de la HARO. Dorința de îmbunătățire constantă - iată ce ne mișcă pe noi la crearea produselor noi. În calitate de producător de frunte în Germania, HARO își vede rolul în promovarea inovării în întreaga industrie. Compania noastră, puternic înrădăcinată în regiunea natală Bavaria, deja în a patra și a cincea generație folosesc lemn natural ca materie primă principală. Profesionalismul înalt este simțit la fiecare metru pătrat de parchet HARO. Prin urmare, parchetul SPA de la HARO poate fi stivuit chiar și în baie.
HARO - mereu alegerea potrivită
Look
Ca liderul producerii de parchet în Germania noi oferim o gama largă de scîndură de parchet de clasă premium pentru fiecare cerință și pentru toate gusturile - desigur în vogă cu toate tendințele în designul interior.
Calitatea
Ea este baza succesului companiei și a parchetului nostru. Vă oferim calitate germană pe care mereu puteți conta.
Inovații
Dorința de îmbunătățire constantă este ceea ce ne motivează atunci cînd creăm noi produse. Ca un lider în prodecrea parchetului, suntem un inovator pentru întreaga industrie.
Pardoseaua din parchet HARO vă propune o varietate de opțiuni pentru design interior, potrivite pentru orice situație și pentru orice dimensiune a spațiilor: de la scîndură clasică cu o singură lamea de format mare, pînă la stab parchet. Folosind diferite modalități de montare, puteți mări camera vizual. 
Avantajele parchetului HARO:
Brand de calitate - Made in Germany
Liderul producerii de parchet din Germania
Mai mult de 150 de ani de experiență în prelucrarea lemnului
Parchet din lemn forestier regenerabil - certificare PEFC
Un sortiment bogat și atractiv de parchet
Rezistent la uzură, suprafețe care nu necesita întreținere - folsirea lacurilor permaDur, finisaj de acoperire naturaDur, acoperire cu ulei de ceară bioTec sau impregnată cu ulei natural naturaLinplus
Sistemul de protecție împotriva umezelii AquaShield
Instalarea ușoară datorită sistemului Top Connect, precum și sistemelor de încălzire prin pardoseală
Posibila reutilizare
Garanție de până la 30 de ani


Directoare și Link-uri de companie

Наверх