• Parchet brad Chevron din lemn masiv

  Descriere:

  Podelele din lemn arată de la sine elegant. Este nobil, frumos și elegant. Lemnul este combinat cu orice interior și este potrivit atât pentru stilul clasic al camerei, cât și pentru cel modern. Parchetul brad francez este un material extraordinar care este considerat atat universal cat si original.

  Caracteristicile parchetului "brad francez"
  Scândurile pentru această pardosea pot fi colorate, periate sau îmbătrânite în mod artificial. Mulțumită acestui lucru, podeaua dvs. va dobândi un aspect deosebit, ceva irepetabil, care vă va mulțumi cu grația mulți ani. Puteți crea în casă stilul unui vechi conac sau a unei colibe ​​al unui țăran francez. O bucată de Paris, cum a fost acum câteva sute de ani, poate să fie aproape de tine. În mod similar, pardoselile au fost montate și în vremuri cînd se faceau baluri și revoluții, acest parchet este îmbibat de romantismul trecutului.
  La producerea scîndurii de parchet "brad francez" se folosesc tehnologii speciale. Colțurile produselor sunt supuse unei tăieturi speciale, care ușurează așezarea și aspectul neobișnuit al stratului de acoperire. Se pare că atunci când plăcile sunt îmbinate, se formează o articulație dreaptă. Acestea sunt bine atașate la suprafață și oferă o viziune bună asupra spațiilor pentru o lungă perioadă de timp.

  Avantajele parchetului "brad francez"
  Acest material este ușor de instalat, se potrivește rapid și formează o suprafață cu linii de îmbinare perfect netede. Conexiunile corecte geometric vor oferi plăcere estetică oricărei persoane dintr-o cameră cu un astfel de podea. De-a lungul vieții pieselor nu sunt slăbite și nu se mișcă. Materialul este rezistent la influențe externe: modelul rămâne clar și nu se detereorează după o perioadă lungă de utilizare. Luminozitatea culorii este menținută la nivelul original chiar și sub influența razelor solare directe.
  Printre gama largă de culori, cel mai pretențios perfectionist va putea găsi ceva de-al său. Versatilitatea lemnului face posibilă aplicarea acestui tip de pardosea practic în orice cameră, de exemplu, în camera de zi sau în coridor. Scîndura de parchet brad francez va arata tuturor gustul rafinat si bunastarea proprietarului.

  În showroom MATERIAL MD o să Vă ajutăm să alegeti podele de calitate superioară și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

  AȚI GĂSIT PARDOSEA PERFECTĂ?

  Vă vom povesti totul ce trebuie să cunoașteți despre instalarea podelelor, deci veți putea realiza cele mai îndrăznețe idei.

  • Instalarea podelei

   Vrei să o faci singur?

   Este chiar mai ușor decât crezi! La urma urmei, vom explica în detaliu cum să instalați pardoselile noi.

  • Accesorii pentru podele

   Și nu uitați de ultimele detalii!

   Oferim o gamă largă de accesorii pentru diferite tipuri de pardoseli, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic.

  • Îngrijirea pardoselilor

   Curățarea ușoară fără a afecta frumusețea!

   Produse de îngrijire specială, datorită cărora podeaua își păstrează aspectul elegant mulți ani.

Наверх