• Parchet brad Allegro Stejar Exquisit

  Caracteristicile:

   • producător:
   • HARO

  Descriere:

  Pardoselele din lemn arată elegant. Este nobil, frumos și elegant. Parchetul este combinat cu orice interior și este potrivit atât pentru stilul clasic al camerei, cât și pentru cel modern. Parchetul Allegro - este un material uimitor, care este considerat atât universal, cât și original.

  Parchetul Allegro cu plăcuțe scurte înguste este considerat un parchet clasic din două motive: datorită proporțiilor atractive și posibilităților de stil. Allegro convinge întotdeauna cu calitatea sa, indiferent dacă este stilul tradițional de heringbone sau stilul modern. În același timp, există pur și simplu o alegere fabuloasă a speciilor de lemn - de la nuanțe însorite la tonuri elegante întunecate.

  Printre gama largă de culori, cel mai pretențios perfecționist va putea găsi ceva de-al său. Versatilitatea lemnului face posibilă aplicarea acestui strat de acoperire practic în orice cameră, de exemplu, în camera de zi sau în coridor. Parchetul de bord Allegro va arăta tuturor gustul rafinat și bunăstarea proprietarului său.

  În showroomul MATERIAL MD ve-ți fi ajutat să alegeți pardoseaua exclusivă din lemn de o calitate excelentă și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

  AȚI GĂSIT PARDOSEA PERFECTĂ?

  Vă vom povesti totul ce trebuie să cunoașteți despre instalarea podelelor, deci veți putea realiza cele mai îndrăznețe idei.

  • Instalarea podelei

   Vrei să o faci singur?

   Este chiar mai ușor decât crezi! La urma urmei, vom explica în detaliu cum să instalați pardoselile noi.

  • Accesorii pentru podele

   Și nu uitați de ultimele detalii!

   Oferim o gamă largă de accesorii pentru diferite tipuri de pardoseli, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic.

  • Îngrijirea pardoselilor

   Curățarea ușoară fără a afecta frumusețea!

   Produse de îngrijire specială, datorită cărora podeaua își păstrează aspectul elegant mulți ani.

Наверх