• Linoleum natural pentru centre de oficii

  Caracteristicile:

   • producător:
   • Forbo

  Descriere:

  Colecția de linoleum natural Forbo este, probabil, cea mai populară și căutată colecție de pardoseală din întreaga lume.

  Caracteristicile sale distinctive, descoperite chiar si in primii ani de la inventarea acestui strat de acoperire, nu pierd relevanta pînă în ziua de astăzi. Nici o podea artificială modernă nu are o asemenea listă de avantaje, cum ar fi linoleumul natural. Componentele organice ale linoleumului natural furnizează acoperirii proprietăți unice bacteriostatice, însă datorită evaporării uleiului de in și a procesului de etanșare a rășinilor care este în creștere în fiecare an, îi conferă o rezistență la uzură și mai mare. Acesta este motivul pentru care se numește adesea linoleum "medical", întrucât instituțiile medicale și instituțiile pentru copii sunt principalii consumatori ai acestui material.

  Ne plimbam de-a lungul căii "verzi"
  Un adevărat câștigător! Suprafețele naturale sub marca Marmoleum sunt asociate cu un mediu prietenos, durabil, de înaltă calitate și design inovator. Oferta noastră include o soluție pentru orice tip de cameră. Descoperiți lumea uimitoare a marmoleumului natural cu peste 300 de culori și mai mult de 12 structuri diferite, posibilitatea de a alege, atât linoleumul în ​​plăci , cât și în rulouri.
  Marmoleum, principalul brand  Forbo, are o aplicație multifuncțională și o varietate de culori și modele. În plus, acoperirea este naturală, este, de asemenea, rezistentă la uzură și cea mai ecologică dintre toate tipurile de podea flexibile.
  Principalele materii prime utilizate în procesul de producție: semințele de in, care provin din plantații pentru cultivarea inului, făinii de lemn, o deviere de la industria forestieră, care este o membrană pentru stratul calandrat.
  Toate colecțiile  Marmoleum sunt acoperite de un strat superior Topshield2, dublu strat de finisare, care este responsabil pentru estetica și contribuie la menținerea aspectului pe o perioadă lungă de timp, care, la rândul său, reduce costurile de întreținere.
  Frederick Walton a inventat linoleumul și a brevetat procesul de producție în 1863. În mod surprinzător, produsul descoperit în timpul lămpilor cu gaze și a căruțelor cu cai este încă folosit în aceeași sferă pentru care a și fost inventat, cum ar fi medicală și educațională.

  Referințe relevante
  Pentru mai mult de 100 de ani de istorie Marmoleum a fost montat într-o serie de clădiri din întreaga lume: în elegana Casa Albă din Washington, la Palatul Buckingham din Londra, la Kremlin din Moscova, în Reichstagul german, Universitatea Sorbona din Paris, și chiar și în casa lui Anne Frank în Amsterdam.
  Pînă astăzi, în multe clădiri moderne, se montează marmoleumul, de la  noua operă din Oslo până la cel mai modern muzeu de artă al lui Jean Nouvel din Paris. Marmoleum este un clasic pe care arhitecții îl place pentru originalitate și diversitate sa.

  Institutul Bauhaus
  Unul dintre obiectele realizate a modernismului în artă, artizanat și arhitectură a fost creat în 1925 la Dessau și este numit Institutul Bauhaus. Bauhaus pentru mulți este sursa modernității în arhitectură, care s-a răspândit din Europa în America de Nord și în întreaga lume. Marmoleum roșu clasic de la Forbo a fost montat în clădirea restaurată a Bauhaus.

  În showroom MATERIAL MD o să Vă ajutăm să alegeti linoleum natural de calitate superioară și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

  AȚI GĂSIT PARDOSEA PERFECTĂ?

  Vă vom povesti totul ce trebuie să cunoașteți despre instalarea podelelor, deci veți putea realiza cele mai îndrăznețe idei.

  • Instalarea podelei

   Vrei să o faci singur?

   Este chiar mai ușor decât crezi! La urma urmei, vom explica în detaliu cum să instalați pardoselile noi.

  • Accesorii pentru podele

   Și nu uitați de ultimele detalii!

   Oferim o gamă largă de accesorii pentru diferite tipuri de pardoseli, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic.

  • Îngrijirea pardoselilor

   Curățarea ușoară fără a afecta frumusețea!

   Produse de îngrijire specială, datorită cărora podeaua își păstrează aspectul elegant mulți ani.

Наверх