• Linoleum comercial antibacterial pentru pereți

  Descriere:

  Pardoselile din linoleum sunt foarte populare datorită durabilității, cheltuielelor reduse la întreținere și confortului acustic și tactil.

  Covor pvc - soluție performantă pentru pereți de interior.

  Pardoseli vinilice se recomandă pentru proiecte de orice tip:

  Divertisment și ospitalitate
  Linoleum comercial oferă cea mai largă selecție de materiale de inspirație și modele abstracte ale pardoselilor care pot fi găsite astăzi pe piață.

  Locuri publice
  Linoleum comercial face ca spațiile publice, zonele de primire și alimentare să fie mai calde, oferindu-le confort, asemănândule cu o casă.

  Retail: magazine, centre comerciale, mall-uri
  Indiferent dacă aveți în vedere întregul etaj sau vă concentrați pe conceptul unui magazin dintr-un magazin, vinilul eterogen vă va oferi multe oportunități de a crea un mediu de vânzare uimitor.

  Învățământ
  Mediul educațional necesită cheltuieli reduse la întreținere, rezistență la uzură a pardoselei, care va menține un aspect favorabil, timp de mulți ani la rând.

  Medicină
  Linoleum comercial îndeplinește criteriile cheie pentru pardoselile din instituțiile medicale: igiena, precum și controlul creșterii bacteriene prin asigurarea ușurinței la întreținere.

  Birouri
  Creați un birou care nu va fi doar un loc de muncă, ci un spațiu care va aduce un echilibru între gândire și inspirație. 

  În showroom-ul MATERIAL MD o să Vă ajutăm să alegeti linoleum pentru pereți de calitate superioară și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

  AȚI GĂSIT PARDOSEA PERFECTĂ?

  Vă vom povesti totul ce trebuie să cunoașteți despre instalarea podelelor, deci veți putea realiza cele mai îndrăznețe idei.

  • Instalarea podelei

   Vrei să o faci singur?

   Este chiar mai ușor decât crezi! La urma urmei, vom explica în detaliu cum să instalați pardoselile noi.

  • Accesorii pentru podele

   Și nu uitați de ultimele detalii!

   Oferim o gamă largă de accesorii pentru diferite tipuri de pardoseli, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic.

  • Îngrijirea pardoselilor

   Curățarea ușoară fără a afecta frumusețea!

   Produse de îngrijire specială, datorită cărora podeaua își păstrează aspectul elegant mulți ani.

Наверх