• Parchet Celenio - Athos savanna

  Caracteristicile:

   • producător:
   • HARO

  Descriere:

  Parchet exclusiv HARO CELENIO - o podea din lemn ușor diferită

  Calitate exclusivă pentru un sentiment complet nou de confort al lemnului.

  La parchet exclusiv CELENIO, căldura și confortul lemnului se combină cu textura nobilă a ardeziei și a pietrei. Aspectul pardoselii exclusiviste din lemn CELENIO sugerează că este confecționat din piatră sau ardezie, dar lemnul natural sub formă de dale tridimensionale este folosit aici ca materie primă. Calde la atingere, elastice, cu rezistență ridicată și ușor de instalat, inclusiv pe podeaua încălzită, plăcile CELENIO încântă ochiul cu culori naturale și textura autentică a pietrei sau ardezie. În podelele CELENIO, natura își prezintă cele mai bune proprietăți. Cu o podea din lemn cu imitație de piatră HARO „puțin diferită”, se deschid noi dimensiuni ale spațiului de locuit. Cu toate acestea, avantajele sunt evidente: dacă plăcile reale de piatră se simt prea reci la atingere, atunci CELENIO garantează căldură și confort. Primul pas pe acest tip de material va fi surprinzător.

  Dragostea lemnului natural și entuziasmul neobosit pentru a găsi soluții inovatoare au ajutat HARO să creeze un produs exclusiv și inovator din - plăcile din lemn CELENIO. Mulțumită pardoselilor HELO CELENIO, puteți realiza cele mai îndrăznețe idei pentru amenajări interioare și puteți aprecia acele avantaje care nu vă erau anterior disponibile.

  Podea ideală - acum pentru pereți

  Seria CELENIO este o sursă de inspirație inepuizabilă: elementele sunt ușor de prelucrat și puteți folosi instrumente obișnuite pentru prelucrarea lemnului. CELENIO vă permite să veniți cu propriul model de instalare. Grosimea fiecărui element este de 6,5 mm, astfel încât această acoperire poate fi așezată sub orice ușă. CELENIO este o alegere ideală în ceea ce privește lucrările de reparații. Creați un design unic pentru pereții dvs. Reînviați pereții plictisitori cu material care imită perfect textura ardeziei naturale sau a piatrei naturale. Nu există obstacole în zborul fanteziei.

  În showroom MATERIAL MD o să Vă ajutăm să alegeti parchet exclusiv de calitate superioară și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

  AȚI GĂSIT PARDOSEA PERFECTĂ?

  Vă vom povesti totul ce trebuie să cunoașteți despre instalarea podelelor, deci veți putea realiza cele mai îndrăznețe idei.

  • Instalarea podelei

   Vrei să o faci singur?

   Este chiar mai ușor decât crezi! La urma urmei, vom explica în detaliu cum să instalați pardoselile noi.

  • Accesorii pentru podele

   Și nu uitați de ultimele detalii!

   Oferim o gamă largă de accesorii pentru diferite tipuri de pardoseli, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic.

  • Îngrijirea pardoselilor

   Curățarea ușoară fără a afecta frumusețea!

   Produse de îngrijire specială, datorită cărora podeaua își păstrează aspectul elegant mulți ani.

Наверх