• Cauciuc

  Descriere:

  Cauciucul prezintă caracteristici remarcabile, cum ar fi, de exemplu, capacitatea sa de a rezista la sarcini extrem de mari datorită elasticității sale. Prin urmare, cauciucul este utilizat într-o mare varietate de produse, la calitatea cărora sunt impuse cele mai înalte cerințe.

  Eficiență maximă
  Învelișurile de pardoseală din cauciuc au rezistență ridicată la uzură și capacitatea de a rezista la sarcini mari. Durabilitatea lor în medie este mult mai lungă decât durata de viață a altor plăci elastice de pardoseală. Din acest motiv, acoperirile de cauciuc sunt folosite în astfel de clădiri deosebit de frecventate, cum ar fi terminalele de aer. O astfel de durabilitate înseamnă, de asemenea, o diminuare a epuizării resurselor datorită înlocuirii și reciclării relativ rare a acoperirilor.

  Avantaje în curățarea și îngrijirea
  Tipic pentru acoperirea podelelor din cauciuc, o densitate specială a suprafeței permite o curățare economică fără aplicarea suplimentară a unui strat protector pe acesta. Aceste avantaje au un efect deosebit de pozitiv asupra raportului "preț-calitate" tocmai cu utilizarea prelungită.

  Confort și siguranță
  Pardoselile din cauciuc au un nivel minim de alunecare, o căldură plăcută, o elasticitate stabilă și combină un confort ridicat in mersul pe jos cu o atenuare excelentă a sunetului. Sunt rezistente la căldură de țigară, sunt clasificate ca fiind dificil de aprins și nu conțin clorură de polivinil, plastifianți (ftalați) și halogeni. Prin urmare, în caz de incendiu nu emite acid clorhidric, care poate duce la înfrângerea sistemului respirator și, în contact cu apa pentru a stinge incendiul, formează acid clorhidric.
  În podelele din cauciuc sunt excluse emisiile de substanțe nocive în concentrații periculoase. Pe această bază, ele sunt absolut sigure pentru copii mici, chiar și cu contactul lor direct cu suprafața acoperirilor.

  SPECIFICAȚII SPECIALE
  • Efectuați descărcări electrostatice "df" (pardoseli disipative)
  • descărcare electrostatică "cf" (pardoseli conductive)
  • Potrivit pentru stivuitoare
  • Rezistență extremă la deteriorări mecanice
  • Rezistență la foc extremă
  • Toxic în caz de incendiu (DIN 53 436)
  • Rezistent la majoritatea uleiurilor și grăsimilor

  În showroom MATERIAL MD o să Vă ajutăm să alegeti pardoseli de calitate superioară și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

  AȚI GĂSIT PARDOSEA PERFECTĂ?

  Vă vom povesti totul ce trebuie să cunoașteți despre instalarea podelelor, deci veți putea realiza cele mai îndrăznețe idei.

  • Instalarea podelei

   Vrei să o faci singur?

   Este chiar mai ușor decât crezi! La urma urmei, vom explica în detaliu cum să instalați pardoselile noi.

  • Accesorii pentru podele

   Și nu uitați de ultimele detalii!

   Oferim o gamă largă de accesorii pentru diferite tipuri de pardoseli, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic.

  • Îngrijirea pardoselilor

   Curățarea ușoară fără a afecta frumusețea!

   Produse de îngrijire specială, datorită cărora podeaua își păstrează aspectul elegant mulți ani.

Наверх