• Parchet prelucrat manual Admonter

  Descriere:

  Datorită Admonter, cunoscătorii soluțiilor exclusive au reușit să decoreze interioarele cu podele originale.

  Colecțiile producătorului sunt o combinație între unicitatea naturii, tradițiile trecutului și ideile de design spectaculoase.

  Acest bord este universal în interiorul oricărui stil - de la clasici la design modern. Acesta poate fi, de asemenea, pus în camere în cazul în care principalele elemente de decor - antichități.

  Puritatea lemnului de mediu, certificată de FSC și PEFC, se numără, de asemenea, printre prioritățile companiei. Rezistența, rezistența la efectele mecanice ale capelei de parchet de elită se realizează și în detrimentul rășinilor și uleiurilor naturale special selectate. Toți coloranții organici utilizați sunt biodegradabili și nu dăunează sănătății și mediului.

  Principiile pe care fabrica se bazează în producția de parchet:
  Naturaleţe
  Manual

  În producția de parchet este utilizat un ciclu complet închis de la lemn brut la produsul final. Astfel, fiecare comandă se face individual și va fi doar într-o singură copie. Fiecare pardoseală trece prin finisajul final finisat manual, astfel încât să puteți fi sigur de unicitatea fiecărei comenzi.

  O caracteristică distinctivă a fabricii este lucrul cu lemn ars, care este deja pe partea de sus a tonifiat, rezultând într-o culoare unică, care este imposibil de repetat.

  În showroomul MATERIAL MD ve-ți fi ajutat să alegeți pardoseaua exclusivă din lemn de o calitate excelentă și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

  AȚI GĂSIT PARDOSEA PERFECTĂ?

  Vă vom povesti totul ce trebuie să cunoașteți despre instalarea podelelor, deci veți putea realiza cele mai îndrăznețe idei.

  • Instalarea podelei

   Vrei să o faci singur?

   Este chiar mai ușor decât crezi! La urma urmei, vom explica în detaliu cum să instalați pardoselile noi.

  • Accesorii pentru podele

   Și nu uitați de ultimele detalii!

   Oferim o gamă largă de accesorii pentru diferite tipuri de pardoseli, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic.

  • Îngrijirea pardoselilor

   Curățarea ușoară fără a afecta frumusețea!

   Produse de îngrijire specială, datorită cărora podeaua își păstrează aspectul elegant mulți ani.

Наверх