• Tavane suspendate antibacteriene pentru medicina

  Descriere:

  Compania Excons Grup oferă o gamă largă de tavane suspendate igienice. Portofoliul nostru include sisteme de tavane pentru spații medicale de la producători de renume mondial, care garantează calitatea, fiabilitatea și siguranța produselor lor.

  Astăzi, societatea cunoaște din ce în ce mai mult pericolul pe care bacteriile îl pot provoca în mediu. Proprietățile antibacteriene, precum și confortul pentru pacienți și personalul medical, sunt deosebit de importante în instituțiile de îngrijire a sănătății.
  În ceea ce privește cerințele igienice, controlul poluării biologice și dezinfecția sunt extrem de importante, ceea ce contribuie la prevenirea riscului de infecție transmisă prin mâini, echipamente, apă, alimente și suprafețe.
  Produsele au trecut toate testele și s-a constatat că îndeplinesc cerințele stricte ale tuturor standardelor europene. Tavanele suspendate anti-bacteriene nu numai că împiedică creșterea bacteriilor, ci și luptă activ împotriva lor, reducându-le numărul.

  Tavanele medicale reprezintă plafoane din fibre minerale sau metalice cu o acoperire specială cu proprietăți active antibacteriene. Deoarece aceste plăci de tavan sunt impermiabile, pot fi spălate. Suprafața este rezistentă la tratamentul cu dezinfectanți, care includ cele mai comune substanțe active, de exemplu, peroxidul de hidrogen, clorul.
  Clasificarea conform standardului de puritate ISO 5 permite instalarea tavanelor suspendate antibacteriene în spitale, clinici, laboratoare, cabinete stomatologice cu risc mediu și ridicat de infecție, unde este necesară performanța antibacteriană.
  Pe lângă plăcile standard, tavanele medicale includ plăci cu absorbție acustică îmbunătățită și izolare fonică, precum și tavane din metal cu acoperiri antibacteriene.

  Caracteristicile tavanelor pentru instituțiile medicale:
  - Proprietăți antibacteriene mari. Panourile de tavan igienice sunt fabricate din fibre minerale solide, din fibră de sticlă sau din metal. Pe suprafața plafoanelor igienice a fost aplicată o acoperire bactericidă specială.
  - Îngrijire ușoară. Plafoanele pentru instituțiile medicale au o acoperire specială care este rezistentă la umiditate, efecte mecanice și chimice. Panourile de tavan pot fi șterse cu un burete umed folosind dezinfectanți, periați cu un aspirator sau cu un burete înmuiat într-o soluție dezinfectantă alcalină (pH 7-9) fără alcool, clor sau amoniac.
  - Siguranța la foc. Plafoanele igienice pentru instituțiile medicale aparțin clasei de pericol de incendiu G1 (cu grad scăzut de ardere) și pot fi utilizate în încăperi cu cerințele pentru clasa de pericol de incendiu KM1.
  - Calități excelente de absorbție a sunetului. Panourile de tavan igienice au un coeficient ridicat de absorbție a sunetului, nu permit zgomotul exterior și oferă confort personalului și pacienților.

  Tavanele igienice sunt concepute special pentru instituțiile medicale și educaționale, spații pentru mâncare și gătit - camere unde trebuie să mențineți în permanență curățenia și să efectuați curățarea umedă. Aceste plafoane sunt realizate dintr-un amestec de calcar și cuarț, fibre minerale, fără azbest și formaldehidă. Numai pigmenții naturali sunt utilizați pentru colorare. Plăcile sunt tratate cu o impregnare specială care împiedică creșterea bacteriilor. Suprafața plăcilor este întărită cu o compoziție suplimentară a solului. Reflectanța luminii a panourilor este de 86%, ceea ce creează o lumină ușoară și confortabilă în cameră și contribuie la economisirea energiei.

  În showroom-ul Material MD vă vor ajuta să alegeți sistemele de tavan suspendat pentru instituțiile medicale și alte obiecte cu cerințe sanitare și igienice ridicate. Portofoliul nostru include tavane de înaltă calitate, fiabile și sigure din partea unor producători de renume mondial. Panourile din plafoane suspendate se disting printr-o varietate de texturi și nuanțe de culoare, ceea ce vă permite să alegeți un sistem pentru orice design interior. Unul dintre principalele avantaje ale companiei este o politică flexibilă de stabilire a prețurilor. Produsele noastre au un preț favorabil, iar reducerile sunt oferite cumpărătorilor angro.

  Produse similare:

Наверх