Milliken

Pardoselele Milliken împodobesc birouri, hoteluri, aeroporturi, clădiri rezidențiale și interioare comerciale din întreaga lume. Designerii, arhitecții și proprietarii de case particulare se inspiră din modele inovatoare și texturi create folosind propriile metode certificate de fabricare cu emisii neutre a carbonului.

Pasiune pentru creativitate
Vom deveni pentru dvs. camarazi de încredere, pentru că am reușit să găsim o sursă de inspirație pentru crearea de podele neobișnuite care vă vor ajuta să descoperiți în sine însuși talentul unui designer. Grupul nostru de design creează mochete care crează un caracter emoțional, elegant și frumusețe în orice interior. Aflați cum ajuta pardoseaua nostră să creeze interioare care primesc în mod obișnuit premii în întreaga lume și inspiră arhitecții pentru noi proiecte creative.

Avantajele unei plăci de mochetă de la Milliken:

  • Este ușor de instalat și, dacă este necesar, se mișcă datorită unei baze de tracțiune complet nouă, cu fixare integrată, care permite modelarea fără a utiliza lipici.
  • Ea are un nivel extrem de ridicat de recuperare după indentare (până la 93%) datorită poliuretanului comprimat în spumă, care distribuie uniform sarcina pe suprafață.
  • În plus, placa de mochetă Milliken se distinge prin cel mai înalt nivel de absorbție a zgomotului - până la 36 dB.
Placa de covor Milliken combină un design unic, cea mai nouă tehnologie și o calitate tradițională engleză.

În magazinul MATERIAL MD cu cea mai mare plăcere vă vor ajuta să alegeți mocheta de o calitate excelentă și la un pret rezonabil.

Directoare și Link-uri de companie

Наверх