Hunterdouglascontract

Compania Hunter Douglas - producătorul de produse arhitecturale unice, cu aproape un secol de istorie.


Compania Hunter Douglas produce sisteme de fațadă teracotată NBK Ceramic și QuadroClad aluminiu ™, diverse tipuri de tavane false și sisteme de protecție solară, cum ar fi jaluzele, jaluzele si obiecte decorative Duette®, plisate și Silhouete®.
Pentru mai mult de 90 de ani de existență, Hunter Douglas a devenit lider mondial în producția de sisteme de protecție solară și unul dintre cei mai mari producători de produse arhitecturale.
Tradiția introducerii pe piață a produselor revoluționare face ca Hunter Douglas să fie de neînlocuit în domeniul sistemelor inovatoare și de protecție împotriva intemperiilor, fațadelor și sistemelor de plafon suspendat. Calitatea produselor este combinată cu designul original, execuția atentă și durabilitatea excepțională.
Sistemul de plafon suspendat Hunter Douglas din metal și din lemn poate fi folosit în diferite tipuri de spații și permite implementarea celor mai incredibile idei.
Sistemele de fațadă ale companiei nu numai că pun accentul pe aspectul modern al clădirii, dar și rezistă condițiilor meteorologice extreme. Protejați-vă de zgomot, vânt, ploaie și zăpadă și asigurați, de asemenea, o umiditate și temperatură stabile în interiorul clădirii.
Rolete, jaluzele orizontale si verticale, produse decorative de protecție solară marca Hunter Douglas protejează împotriva radiațiilor UV, crează un mediu de lucru confortabil și reduce costurile de energie.
Produsul Hunter Douglas este ideal pentru construcția "verde". Cu ajutorul său, se creează interioare, a căror influență asupra mediului este minimă.


Directoare și Link-uri de companie

Наверх