• Pardoseli acustice

  Descriere:

  Zgomotul poate avea un efect negativ asupra stării unei persoane, cum ar fi somn slab, stres, dureri de cap, pierderi de memorie etc. De aceea, performanța acustică este atât de importantă în construcția de clădiri noi și în reconstrucția celor existente.

  Forbo Floor este un specialist cu 32 de ani de experiență în producția de pardoseli acustice. În linia noastră acustică veți găsi astfel de rate ridicate de reducere a zgomotului de 15, 17 și 19 dB.

  Absorbția șocurilor acustice

  Cum funcționează?

  Sunetul este generat în aproape toate activitățile zilnice. Natura sunetului este conectată direct și de la orice contact cu baza podelei. Prin urmare, acestea sunt principalele domenii în care podeaua poate afecta performanța acustică.

  Zgomotul de impact dintr-o cameră pătrunde prin podele până la etajele inferioare. Pentru a determina caracteristicile absorbției sunetului ale unei acoperiri de pardoseală, zgomotul de impact este creat artificial folosind un ciocan automat care lovește o podea de beton neacoperită. Nivelul zgomotului transmis (S1) este fixat în cameră la un etaj mai jos. Apoi, un strat de pardoseală este așezat pe baza de beton și același experiment se repetă cu aceeași sarcină de zgomot. Nivelul de zgomot (S2) este înregistrat în camera de sub podea. Conform EN ISO 717-2, absorbția de șoc este diferența, măsurată în decibeli, între două niveluri de zgomot înregistrate S1 și S2.

  Proprietățile de absorbție a sunetului ale colecției acustice de vinil Forbo variază între 15 și 19 dB.

  Faceți-o mai liniștită

  Caracteristicile acustice sunt necesare pentru școli pentru a crea o atmosferă liniștită, chiar dacă copiii aleargă de-a lungul coridoarelor, ceea ce oferă un climat favorabil cursurilor.

  În birouri reduce stresul.

  Și pentru spitale creează un mediu mai pașnic, care ajută oamenii să se recupereze mai repede, chiar dacă personalul este excesiv de activ și zgomotos. Cel mai bun mod de a reduce sunetul este de a influența sursa. De aceea, acoperirile acustice sunt o parte importantă a reducerii zgomotului în clădiri.

  În showroom-ul MATERIAL MD o să Vă ajutăm să alegeti pardoseli acustice de calitate superioară și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

Наверх