• Pardoseli ♥

  Descriere:

  Pardoselile din linoleum sunt foarte populare datorită durabilității, cheltuielelor reduse la întreținere și confortului acustic și tactil. Vinilul omogen este format dintr-un strat, care oferă luminozitate și adâncimea culorii. Această suprafață este incredibil de puternică și rezistentă la poluare, ceea ce o face o alegere excelentă pentru camerele cu trafic ridicat.

  Linoleum omogen conferă caracter și stil oricărui interior, fie că este sectorul sănătății care necesită igienă sau sectorul modern de servicii multifuncționale, sectorul educației sau birourile în care durabilitatea și culoarea sunt esențiale.

  Covor pvc omogen antibacterian - soluție performantă pentru pardoseala de interior.

  Pardoseli vinilice se recomandă pentru proiecte de orice tip:

  Divertisment și ospitalitate
  Linoleum comercial oferă cea mai largă selecție de materiale de inspirație și modele abstracte ale pardoselilor care pot fi găsite astăzi pe piață.

  Locuri publice
  Linoleum comercial face ca spațiile publice, zonele de primire și alimentare să fie mai calde, oferindu-le confort, asemănândule cu o casă.

  Retail: magazine, centre comerciale, mall-uri
  Indiferent dacă aveți în vedere întregul etaj sau vă concentrați pe conceptul unui magazin dintr-un magazin, vinilul eterogen vă va oferi multe oportunități de a crea un mediu de vânzare uimitor.

  Învățământ
  Mediul educațional necesită cheltuieli reduse la întreținere, rezistență la uzură a pardoselei, care va menține un aspect favorabil, timp de mulți ani la rând.

  Medicină
  Linoleum comercial îndeplinește criteriile cheie pentru pardoselile din instituțiile medicale: igiena, precum și controlul creșterii bacteriene prin asigurarea ușurinței la întreținere.

  Birouri
  Creați un birou care nu va fi doar un loc de muncă, ci un spațiu care va aduce un echilibru între gândire și inspirație. 

  În showroom-ul MATERIAL MD o să Vă ajutăm să alegeti vinil omogen de calitate superioară și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

Наверх