• Parchet stratificat scândura cu o lamea Stejar Nubia 2,2

  Caracteristicile:

   • producător:
   • HARO

  Descriere:

  95,00 € (145,00 €)

  21 m2

  Parchetul este o podea naturală. Naturalețea și frumusețea naturală sunt cele mai importante avantaje ale unui parchet. Lemnul natural este întotdeauna în afara competiției, în ciuda faptului că gustul și preferințele clienților se schimbă periodic. Parchetul selectat corect vă va servi mai mult de un deceniu. Varietatea extraordinară a culorilor acestui material va crea un interior individual în orice casă.

  În mod surprinzător: o podea frumoasă de parchet poate transforma totalmente interiorul. Încăperile dobândesc un caracter individual, impresionează cu spațiu, sunt pline de confort. Căldura lemnului natural înfluențează în mod semnificativ atmosfera din încăperile de locuit și îmbunătățește calitatea vieții.
  Trăiți la standarde ridicate - cu parchetul HARO.


  Pardoseaua din parchet HARO — are ecusonul calității «Made in Germany».

  Liderul producerii de parchet în Germania, cu peste 150 de ani de experiență în prelucrarea lemnului.

  Colecîiile de parchetul Haro ofera o gama largă de scândură de parchet de clasă premium pentru fiecare cerință și pentru toate gusturile: de la podele de stejar durabil clasic pînă la parchet elegant din salcîm.

  Calitatea este baza pentru succesul companiei noastre și a parchetului de la HARO. Dorința de îmbunătățire constantă - iată ce ne mișcă pe noi la crearea produselor noi. În calitate de producător de frunte în Germania, HARO își vede rolul în promovarea inovării în întreaga industrie. Compania noastră, puternic înrădăcinată în regiunea natală Bavaria, deja în a patra și a cincea generație folosește lemn natural ca materie primă principală. Profesionalismul înalt este simțit la fiecare metru pătrat al parchetului HARO. Prin urmare, parchetul SPA de la HARO poate fi stivuit chiar și în baie.

  HARO ― mereu alegerea potrivită
  Look
  Ca liderul producerii de parchet în Germania noi oferim o gama largă de scândură de parchet de clasă premium pentru fiecare cerință și pentru toate gusturile — desigur în vogă cu toate tendințele în designul interior.
  Calitatea
  Ea este baza succesului companiei și a parchetului nostru. Vă oferim calitatea germană pe care mereu puteți conta.
  Inovații
  Dorința de îmbunătățire constantă este ceea ce ne motivează atunci cînd creăm noi produse. Ca un lider în producrea parchetului, suntem un inovator pentru întreaga industrie.

  Pardoseaua din parchet HARO vă propune o varietate de opțiuni pentru design interior, potrivite pentru orice situație și pentru orice dimensiune a spațiilor: de la scândură clasică cu o singură lamea de format mare, pînă la stab parchet. Folosind diferite modalități de montare, puteți mări camera vizual. 


  Avantajele parchetului HARO:
  Brand de calitate - Made in Germany
  Liderul producerii de parchet din Germania
  Mai mult de 150 de ani de experiență în prelucrarea lemnului
  Parchet din lemn forestier regenerabil - certificare PEFC
  Un sortiment bogat și atractiv de parchet
  Rezistent la uzură, suprafețe care nu necesita întreținere - folsirea lacurilor permaDur, finisaj de acoperire naturaDur, acoperire cu ulei de ceară bioTec sau impregnată cu ulei natural naturaLinplus
  Sistemul de protecție împotriva umezelii AquaShield
  Instalarea ușoară datorită sistemului Top Connect, precum și sistemelor de încălzire prin pardoseală
  Posibila reutilizare
  Garanție de până la 30 de ani

  În showroomul MATERIAL MD vă vom ajuta să alegeți pardoseaua exclusivă din lemn de o calitate excelentă și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

  AȚI GĂSIT PARDOSEA PERFECTĂ?

  Vă vom povesti totul ce trebuie să cunoașteți despre instalarea podelelor, deci veți putea realiza cele mai îndrăznețe idei.

  • Instalarea podelei

   Vrei să o faci singur?

   Este chiar mai ușor decât crezi! La urma urmei, vom explica în detaliu cum să instalați pardoselile noi.

  • Accesorii pentru podele

   Și nu uitați de ultimele detalii!

   Oferim o gamă largă de accesorii pentru diferite tipuri de pardoseli, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic.

  • Îngrijirea pardoselilor

   Curățarea ușoară fără a afecta frumusețea!

   Produse de îngrijire specială, datorită cărora podeaua își păstrează aspectul elegant mulți ani.

Наверх