• Panouri HPL pentru fatade ventilate

  Caracteristicile:

   • producător:
   • FunderMax

  Descriere:

  Oferă casei tale individualitate!

  FunderMax - Pentru cei care creează

  Compania noastră oferă cel mai bine vindut material din Europa. Panou frontal FunderMax HPL (fata de plastic), produs de FunderMax (Austria) -este lider mondial în producția de HPL - plastice.

  Este un material rezistent la acțiune mecanică și uzură, cu capacitate scăzută de absorbție și rezistență la reactivi chimici. Are o gamă de culori și texturi în diferite formate. Toate aceste calități pot satisface chiar și cele mai ambițioase idei ale proiectelor Dvs.

  Max Universal

  DIMENSIUNI

  2800 x 1300 mm = 3,64 m2

  2800 x 1854 mm = 5,19 m2

  3670 x 1630 mm = 5,98 m2

  4100 x 1300 mm = 5,33 m2

  4100 x 1854 mm = 7,60 m2  DOMENIILE DE APLICARE

  EXTERIOR:

  • Placarea balcoanelor

  • Pereți despărțitori pentru balcon

  • Placarea fațadelor

  • Finisarea mansardelor

  • Placare de protecție a pereților

  • Balustrade

  • Uși, porți, parapet

  • Echiparea încăperilor pentru sport

  • Echiparea terenurilor de joacă

  INTERIOR:

  • Placare de protecție a pereților, decorare

  • Balustrade

  • Pereți despărțitori

  • Vestiare

  • Mobilă

  • Blaturi

  Forma, culoarea și materialele transmit emoții și dau naștere la idei noi. Ele redau caracterul clădirilor.

  Arhitectura se naște în conștiință

  Totul începe cu o idee. Apoi primele schițe.  Apar o mulțime de întrebări. Ce este real? Corespunde forma funcției? Ce culori și materiale sunt prioritare?  În ce măsură imaginația creativă poate servi drept ghid? Indiferent de forma pe care o iau ideile dvs., noua gamă de decorațiuni exterioare de la FunderMax deschide o lume de soluții inovatoare de design care vor ajuta să ofere fiecărei clădiri o notă individuală.

  Panouri Authentic Natura

  Prin acestea nuanțe naturale se manifestă puterea naturii. Structura exclusivă oferă panourilor Authentic Natura un aspect incredibil de natural. În combinație cu decor non-standard, acest design face fiecare panou unic.

  Panouri Individualdecor

  Putem realiza oricare dintre ideile D-ră. Nu vă limitați imaginația, gândiți-vă global. Datorită varietății de dimensiuni și motive, imaginația ta devine o realitate. Personalizați-vă clădirile datorită soluțiiilor unice de design.

  Panouri SKY

  Panourile din seria SKY cu o structură excelentă a suprafeței, deschid un număr mare de aplicații posibile. Sunt plăcute vizual, impresionante la atingere, pline de profunzime și stil unic. Descoperiți noi posibilități, în special atunci când imitați suprafețele din piatră sau beton.

  Panouri METALLIC

  Dă decorului o strălucire de lungă durată. Acest efect se obține datorită combinației unui strat transparent cu stropi decorativi  metalizați și decor monocolor.

  Panouri black & white

  În confruntarea luminii și întunericului se ascunde o eternă prospețime. Această soluție elegantă și simplă poate fi combinată cu orice alt decorur. Dă clădirilor un aspect maximal prin contrast.

  Panouri neon

  Intensitatea spectaculoasă a culorii. Datorită noii metode de producție, panourile Max Exterior pot avea culori și mai contraste. Fiecare clădire să devină incredibil de vibrantă.

  Panouri yellow

  Ultima rază a flacărei de apus. Florile de iasomie strălucesc ușor în lumina felinarelor. Lăsați culoarea clădirilor dvs. să fie revigorant de frumoasă.

  Panouri red

  Intensitatea spectaculoasă a culorii. Datorită noii metode de producție, panourile Max Exterior pot avea culori și mai contraste. Fiecare clădire să devină incredibil de vibrantă.

  Panouri blue

  Adâncimea misterioasă a cerului nocturn. Surful oceanului, ce sclipește într-un număr infinit de nuanțe. Inspirație fantastică pentru clădirile tale.

  Panouri green

  Desișul verde al pădurilor de ferigă în lumina amurgului. Privirea misterioasă a ochilor sclipitori ai unui prădător. Lasă acest lux să-ți decoreze clădirile.

  Panouri brown

  Castelele din teracotă pe fundalul cerului albastru. Pete jucăușe pe cochelia unui melc. Aspectul natural, curat al clădirilor tale.

  Panouri pastel

  Țărmurile stâncoase, șlefuite de surf până la strălucire. Abia deslușită revărsare de nuanțe de fildeș și cremă. Fie ca nobilimea să fie exprimată în culori.

  Panouri impressive

  Atrage atenția la prima vedere - și captează imaginația. Decorul bazat pe textura speciilor prețioase de lemn, din întreaga lume. Aspectul impresionant al clădirilor tale.

  Panouri pure

  Linii clare și treceri dinamice între căldura lemnului și răcoarea materialelor moderne. Puterea simplității.

  Panouri iconic

  În mod intenționat, structurile asimetrice și iluminatul cu contrast ridicat, creează soluții dinamice. Dă energie clădirilor tale.

  Panouri essential

  Modele desenate cu grijă, linii delicate, aspect natural. O gamă întreagă de culori calde este concentrată în nuanțe de bază. Lasă carisma să apară în case.

  Panouri energetic

  Mișcarea interioară, un flux constant de schimbări. Un joc uimitor de culoare, textură și material. Deschideți potențialul fără precedent al clădirilor dvs.

  Panouri plain

  Accente puternice de culoare și texturi calme în armonie perfectă. Proiectare mereu actuală.

  Panouri solid

  Toată puterea naturii a fost adunată în aceste combinații puternice și în același timp blânde.
  O experiență captivantă.

  Panouri urban

  Rece, măreț, cuprinzător... Peisajul metropolei reflectat în textură. Lasa-ti cladirile sa devină o parte integrantă a metropolei.

  În showroom MATERIAL MD o să Vă ajutăm să alegeti fațade de calitate superioara la un pret rezonabil.

  Produse similare:

Наверх