• Linoleum natural Marmoleum Click in placi

  Caracteristicile:

   • producător:
   • Forbo
   • montare:
   • lacata

  Descriere:

  Este interesant de combinat, ușor de montat. Marmoleum Click este o colecție nouă, ușor de instalat, realizată dintr-un panou HDF, o bază de plută absorbantă de sunet și un Marmoleum de 2,5 mm în partea de sus. Placa este disponibilă în 3 dimensiuni și 23 de culori, ceea ce oferă posibilități infinite. Această pardoseală naturală nu este numai plăcută la atingere și confortabilă, dar este și anti-statică, rezistentă la uzură și ușor de îngrijit.

  Proprietăți antistatice și bacteriostatice
  Datorită ingredientelor naturale, Marmoleum Click este o alegere excelentă pentru dumneavoastră și pentru mediu. Această acoperire naturală face viața mai ușoară pentru persoanele cu alergii la astm. Proprietățile sale antistatice ajută la respingerea prafului și a murdăriei și contribuie la îmbunătățirea climatului intern și a calității aerului. În plus, s-a dovedit că Marmoleum Click are proprietăți bacteriostatice și previne creșterea microorganismelor dăunătoare.

  Ingrediente naturale
  Marmoleumul este obținut din ingrediente naturale, cum ar fi: ulei de in, calcar, rășină. Datorită acestor ingrediente naturale, pardoseala arată și se simte naturală și este una dintre cele mai ecologice dintre podele.

  Confortabil și plăcut la atingere
  Datorită ingredientelor sale naturale, Marmoleum Click atinge rapid temperatura camerei, oferind confort și căldură în casa ta. Marmoleum Click poate fi pus chiar și la încălzirea prin pardoseală. Este plăcută la atingere și este o pardoseală pe care este plăcut să petreci timp și să te joci.

  Absorbție sonoră de 17 dB
  Marmoleum Click are proprietăți bune de absorbție a sunetului de 17 dB, ceea ce face ca aceste pardoseli să fie silențiose. De asemenea, puteți crește izolația fonică cu până la 21 dB, plasând Marmoleum click pe un suport de spumă pentru a ajuta la reducerea zgomotului.

  În showroom-ul MATERIAL MD o să Vă ajutăm să alegeti linoleum natural de calitate superioară și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

Наверх