• Linoleum Covor PVC Eterogen Antibacterian

  Descriere:

  Linoleum comercial este un material cunoscut care s-a recomandat de mult timp ca un produs excelent pentru soluții moderne în alegerea pardoselilor.

  Structura eterogenă a materialului, în care fiecare strat poartă propria sarcină, face posibilă obținerea unui produs excelent în proprietățile sale și rezistent la orice teste la care este supusă o pardosea modernă.

  Covor pvc eterogen antibacterian - soluție performantă pentru pardoseala de interior.

  Linoleum comercial se recomandă pentru proiecte de orice tip:

  Divertisment și ospitalitate
  Linoleum comercial oferă cea mai largă selecție de materiale de inspirație și modele abstracte ale pardoselilor care pot fi găsite astăzi pe piață.

  Locuri publice
  Linoleum comercial face ca spațiile publice, zonele de primire și alimentare să fie mai calde, oferindu-le confort, asemănândule cu o casă.

  Retail: magazine, centre comerciale, mall-uri
  Indiferent dacă aveți în vedere întregul etaj sau vă concentrați pe conceptul unui magazin dintr-un magazin, vinilul eterogen vă va oferi multe oportunități de a crea un mediu de vânzare uimitor.

  Învățământ
  Mediul educațional necesită cheltuieli reduse la întreținere, rezistență la uzură a pardoselei, care va menține un aspect favorabil, timp de mulți ani la rând.

  Medicină
  Linoleum comercial îndeplinește criteriile cheie pentru pardoselile din instituțiile medicale: igiena, precum și controlul creșterii bacteriene prin asigurarea ușurinței la întreținere.

  Birouri
  Creați un birou care nu va fi doar un loc de muncă, ci un spațiu care va aduce un echilibru între gândire și inspirație. 

  În showroom-ul MATERIAL MD o să Vă ajutăm să alegeti vinil eterogen de calitate superioară și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

Наверх