• Lemn masiv Stejar albit argint 140 - 15 mm

  Descriere:

  95,00 € (175,00 €)

  16 m2

  Parchetul este o podea naturală. Naturalețea și frumusețea naturală sunt cele mai importante avantaje ale unui parchet. Lemnul natural este întotdeauna în afara competiției, în ciuda faptului că gustul și preferințele clienților se schimbă periodic. Parchetul selectat corect vă va servi mai mult de un deceniu. Varietatea extraordinară a culorilor acestui material va crea un interior individual în orice casă.

  În mod surprinzător: o podea frumoasă de parchet poate transforma totalmente interiorul. Încăperile dobândesc un caracter individual, impresionează cu spațiu, sunt pline de confort. Căldura lemnului natural înfluențează în mod semnificativ atmosfera din încăperile de locuit și îmbunătățește calitatea vieții.

  În showroomul MATERIAL MD vă vom ajuta să alegeți pardoseaua exclusivă din lemn de o calitate excelentă și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

  AȚI GĂSIT PARDOSEA PERFECTĂ?

  Vă vom povesti totul ce trebuie să cunoașteți despre instalarea podelelor, deci veți putea realiza cele mai îndrăznețe idei.

  • Instalarea podelei

   Vrei să o faci singur?

   Este chiar mai ușor decât crezi! La urma urmei, vom explica în detaliu cum să instalați pardoselile noi.

  • Accesorii pentru podele

   Și nu uitați de ultimele detalii!

   Oferim o gamă largă de accesorii pentru diferite tipuri de pardoseli, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic.

  • Îngrijirea pardoselilor

   Curățarea ușoară fără a afecta frumusețea!

   Produse de îngrijire specială, datorită cărora podeaua își păstrează aspectul elegant mulți ani.

Наверх