• Laminat Scandura cu o lamea 4V Stejar Coroana

  Caracteristicile:

   • producător:
   • HARO

  Descriere:

  HARO TRITTY Silent CT - cea mai silențioasă pardoseală laminată.


  60% mai puțin zgomot decât pardoselile laminate convenționale!!!
  Producția de produse inovatoare marcate "Made in Germany" a devenit o tradiție pentru producătorul de parchet și podele Hard Hamberger. Noul laminat HARO TRITTY Silent CT le-a permis creatorilor să facă un alt progres. HARO TRITTY Podelele Silent CT depășesc toate celelalte pardoseli laminate,grație unui sistem de izolație uimitor care absoarbe mai mult de 60% din zgomotul din uz casnic. Până în prezent, acest lucru este, fără îndoială, cel mai liniștit laminat.
  Cea mai silențioasă pardoseală laminată din lume a trecut așa-numitul test Galileo
  Acest lucru este menționat și în programul, care este difuzat seara devreme la un moment mai bun. Adulții și copiii învață si afla din aceasta emisune Galileo pe canalul ProSieben lucruri mult mai interesante despre lume și uimitoroare despre viața de zi cu zi. Podelele laminate HARO TRITTY Silent CT au devenit, de asemenea, steaua ecranului TV. În timpul așa-numitei gazde "Test a Galileo", Sebastian Höffner a experimentat cu atenție cel mai liniștit etaj din lume. Gazda a evaluat stivuirea, costul și, desigur, nivelul zgomotului reflectat. Folosind un metru decibel în timpul testului de golf, sa constatat că cea mai silențioasă pardoseală laminată reduce zgomotul reflectat cu 60%. Zebastian Höffner a făcut o concluzie clară: "Rezultate absolut convingătoare".

  În showroom MATERIAL MD o să Vă ajutăm să alegeti pardoseli de calitate superioară și la un preț rezonabil.

  Produse similare:

  AȚI GĂSIT PARDOSEA PERFECTĂ?

  Vă vom povesti totul ce trebuie să cunoașteți despre instalarea podelelor, deci veți putea realiza cele mai îndrăznețe idei.

  • Accesorii pentru podele

   Și nu uitați de ultimele detalii!

   Oferim o gamă largă de accesorii pentru diferite tipuri de pardoseli, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic.

  • Îngrijirea pardoselilor

   Curățarea ușoară fără a afecta frumusețea!

   Produse de îngrijire specială, datorită cărora podeaua își păstrează aspectul elegant mulți ani.

  • Instalarea podelei

   Vrei să o faci singur?

   Este chiar mai ușor decât crezi! La urma urmei, vom explica în detaliu cum să instalați pardoselile noi.

Наверх