• Covoare MOOOI

  Descriere:

  Privind covoarele Moooi vrei sa declari ca sint nerealiste!

  Conform ideii studioului olandez Broersen en Lukács, o serie de covoare Avatar și Liquid trees create de ei sunt "o meditația pe tema luptei de realism și de abstractizare” în modele decorative. Sasha Valchoff a adunat pe covor o grădină de flori și pietre prețioase - Jewel Garden - în spiritul casei de modă Christian Lacroix, unde Valchoff este director creativ.

  Artista Sonia Plites a daruit Moooi Carpets una din fotografii: covor Seduction - cu tradndafiri de culoarea rosie și fildeș.

  Un fashion-designer Bas Kosters din Amsterdam a creat un covor Hungry, in care zâmbesc fructe, legume și diferite feluri de mâncare, cu gura și ochi: " Arata ca prieteni! Hai să facem un picnic direct în cameră!" - așa a prezentat covorul sau Kosters.

  Seria de covoare Scribble, de un grup suedez de design Front, este executata în formă a carui suprafata este stearsa de radiere si este colorata cu creioanele.

  Marcel Wanders a prezentat propria serie. În special, 6 modele "imprimate". In plus covoare din lână jacquard - cinci 3D-ornamente care imita piatra basoreliefuri. Este fantastic!

  Daca doriti sa creati un covor cu design propriu visitati Atelier - http://www.moooicarpets.com/introducing-moooi-carpets/

  Despre fiecare dintre marcile noastre, putem scrie un articol separat, dar cel mai bine este sa vizitati showroom-ul INTERIUM și sa descoperiti o nouă măsură de confort, stil și rafinament! Crede-mă, veți fi plăcut surprins!


  interium furniture showroom
  str. Bucuresti 98
  +373 60005040

Наверх